Deelname clubwedstrijd

4 Periodes - dit jaar slechts 1 onderwerp,  STRAATFOTOGRAFIE

• Periode 1: 11 December tot 10 Maart (foto’s door te sturen vóór vr 15 maart).
  • Periode 2: 11 Maart tot  6 Juni (foto’s door te sturen vóór vr 7 juni).
  • Periode 3:  11 Juni tot 10 September (doorsturen nog te bepalen).
  • Periode 4: 11 September tot 10 December (doorsturen nog te bepalen).

De clubwedstrijd 2019 bestaat uit 4 perioden zoals hierboven aangegeven. In elke periode komen telkens 3 thema's aan bod.

• Periode T = Thema: 4 beelden  met ongewijzigde exif gegevens en genomen volgens het onderwerp van de geldende periode(Straatfotografie).
  • Thema S = Seizoen:  4 Vrije beelden met ongewijzigde exif gegevens en genomen tijdens de geldende periode.
  • Thema V = Vrij: 4 vrije opnamen zonder enige beperking in tijd en thema.

De bestandsnaam bestaat uit de initialen Hoofdletters + Thema + Volgnummer
JDS1 JDS2 JDS3 JDS4        Zoals in dit voorbeeld voor Jacques Dewijn
JDT1 JDT2 JDT3 JDT4
JDV1 JDV2 JDV3 JDV4

De foto’s dienen doorgestuurd te worden in jpg formaat met max. 1600px op de langste zijde.

Iedere aanwezige bij de jurering is Jurylid en kan een score toekennen van 1 tot 10 punten per foto. De punten van alle foto’s tellen mee in het klassement.

Periode 4 zal dit jaar niet alleen door onze leden gejureerd worden maar ook door een andere fotoclub. Voor periode 4 geldt ook dat de 4 foto’s van het thema straatfotografie een reeks dienen te vormen.

Alles tijdig opsturen met www.wetransfer.com naar marnix.huyghe@telenet.be