Lid worden

Beste bezoekers fotovrienden

Fotoclub Diafo Harelbeke is gesticht op 14 Maart 1967, 50 jaar geleden Diafo is voornamelijk een club waar vriendschap moet primeren, het is onze taak iedereen, jong en oud de nodige technieken bij te brengen. Wij beschikken dan ook over mensen met de nodige kennis en behoren momenteel bij de top in de Belgische fotografie. Bij een bezoek aan onze website zal U kunnen vastellen dat wij hier niet overdrijven en een bijzonder uitgebreide variatie aan fotografen hebben, blader door deze website en klik op de verschillende portfolio’s en wedstrijduitslagen. Fotoclub Diafo behaalde meerdere prijzen in binnen en buitenland, en kan gerust stellen dat lid worden van een vereniging als Diafo de liefhebbers van fotografie kan leiden naar een hobby met vele creative mogelijkheden.

Iedereen die belangstelling toont voor de fotografie en kennis wil nemen met fotoclub Diafo kan gratis tweemaal een vergadering bijwonen. Wij werken met een vast programma zie programma in de hoofdbalk. Onze vergaderingen gaan door in ons lokaal Kasteelstraat 9 (Ingang Bibliotheek) 8531 Hulste. Lid worden kan mits betaling op de clubavond of overschrijven, op rekening BE65 3850 1823 9396 Het Lidgeld is 30€ per jaar met een gratis portfolio op deze website.

Wie een federale kaart wenst betaald 25 euro. Wie nog geen 26 jaar wordt in 2017 betaalt maar 15 euro. In beide gevallen mag je kiezen voor een lidkaart met of zonder foto. Lidgeld Diafo en Federale kaart (CVB) = 55€, het is niet meer verplicht een federale kaart te nemen.
Deze kaart met vermelding in 4 talen maakt gratis fotograferen en toegang mogelijk op veel evenementen, de kaart is persoonlijk en schenkt vertrouwen. Ook het tijdschrift Beeld Express is gratis en inbegrepen, ook deelname aan de federale wedstrijden zijn gratis.

Naam, adres, telefoon nr, gsm, digitale pasfoto 400X600px max, Rijksregister nr, e-mail, en eventuele website adres, opsturen naar de voorzitter, Jacques Dewijn