Beste bezoekers, fotovrienden,

Fotoclub Diafo Harelbeke werd gesticht op 14 Maart 1967, ondertussen 53 jaar geleden. Diafo is in de eerste plaats een club waar vriendschap moet primeren. Verder is het onze taak om iedereen, jong en oud de nodige technieken bij te brengen. Wij beschikken dan ook over mensen met de nodige kennis Tijdens uw bezoek aan onze website zal U hebben kunnen vastellen dat wij niet overdrijven en een bijzonder uitgebreide variatie aan programma hebben.

Fotoclub Diafo behaalde meerdere prijzen in binnen- en buitenland, en je kan gerust stellen dat door lid worden van onze vereniging, we je als liefhebber van fotografie kunnen leiden naar een hobby met vele creatieve mogelijkheden.

Iedereen die belangstelling toont voor de fotografie en kennis wil nemen met fotoclub Diafo kan gratis meerdere vergaderingen bijwonen. Wij werken met een vast programma, zie FotoclubDiafo.be/programma.

Onze vergaderingen gaan door in ons lokaal Kasteelstraat 9 (Ingang Bibliotheek) 8531 Hulste.

Lid worden kan mits betaling op de clubavond of overschrijven, op rekening BE65 3850 1823 9396. Het lidgeld bedraagt 30€ per jaar met een gratis canvas op doek 50 x 75 cm per jaar en per lid. Diafo is lid van de Groep Breedbeeld (voorheen CVB).Wie een federale kaart wenst, betaald 10 euro. De kaart is persoonlijk en schenkt vertrouwen.

Bij interesse, uw naam, adres, telefoon nr, gsm, digitale pasfoto 400 x 600 px max, Rijksregister nr. e-mail, en eventuele website adres, opsturen naar de voorzitter,

Jacques Dewijn. j.dewijn@skynet.be